miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

94 de pompieri înaintaţi în grad la termen, la ISU ”Drobeta”

Un număr de 94 de salvatori din care 4 ofiţeri şi 90 de subofiţeri au fost avansaţi miercuri în gradul următor. Ceremonia militară a avut loc miercuri,  31 iulie a.c., în cadrul tuturor subunităţilor de intervenţie.

În cadrul ceremoniei, conform Ordinului Ministrului Afacerilor Interne, au fost avansaţi în grad patru ofiţeri, unul dintre aceştia fiind avansat în gradul de maior, unul în gradul de căpitan şi alţi doi în gradul de locotenent. În  acelaşi cadru festiv, conform Ordinului Inspectorului şef al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ”Drobeta” al judeţului Mehedinţi, au fost avansaţi în grad 90 de subofiţeri, 37 dintre aceştia primind gradul de plutonier adjutant şef, 44 gradul de plutonier  adjutant, 6 gradul de plutonier şi alţi 3 gradul de sergent major, scrie Adevărul.

”Înmânarea noilor însemne de grad şi felicitarea celor avansaţi s-a făcut de către domnul inspector şef,  care a transmis, pe rând, felicitări cadrelor militare avansate, astăzi, pentru munca depusă, rezultatele obţinute şi profesionalismul dovedit de-a lungul timpului. Inspectorul şef le-a urat pompierilor succes în parcurgerea tuturor etapelor specifice carierei militare. De asemenea, le-a mulţumit pentru devotamentul şi tenacitatea dovedită în sprijinul populaţiei la misiunile încredinţate”, a precizat Ramona Nistor, purtătorul de cuvânt al ISU Drobeta.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Ceremonia de avansare a debutat  cu intonarea Imnului Naţional.

Politica