vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Italian bătut în Slatina

Video/Un italian, de 56 ani, a fost bătut în Slatina. Potrivit oamenilor legii, s-a întâmplat pe strada Arcului, după ce italianul a ieșit cu mașina dintr-o parcare și nu ar fi acordat prioritate unui slătinean de 26 ani. Între aceștia a izbucnit un scandal în stradă, scandal în care a intervenit și un tânăr de 29 ani, din Hunedoara, care ar fi fost cu cetățeanul italian în mașină.

Italianul și slătineanul au ajuns la spital.

„Pompierii SMURD Slatina și un echipaj de la Serviciul Județean de Ambulanță Olt au intervenit în municipiul Slatina, strada Arcului, pentru acordarea primului ajutor victimelor unei agresiuni.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Echipajele medicale au asistat la fața locului trei pacienți, un bărbat, în vârstă de 56 de ani, cetățean italian, conștient, cu traumatism cranio-facial, un bărbat, în vârstă de 29 de ani, din localitatea Brad, județul Hunedoara, conștient, cu dureri la maxilar și excoriații la cotul stâng și un bărbat, în vârstă de 26 de ani, din municipiul Slatina, cu excoriații la genunchiul drept și traumatism la nivelul membrului superior drept. Bărbatul în vârstă de 56 de ani și cel în vârstă de 26 de ani au fost transportați la UPU Slatina.” – ISU Olt

Polițiștii fac cercetări pentru a stabili ce s-a întâmplat de fapt.

 

Politica