miercuri, aprilie 17, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Procurorii au extins cercetările în cazul lui Dincă Georghe

Cercetările în cazul Dincă Georghe pentru omor calificat au fost extinse de către procurori, au anunţat procurorii DIICOT duminică seara.

Procurorul şef adjunct DIICOT, Georgiana Hosu a declarat că s-a luat această măsură după ce, într-un butoi, prin cernere, au fost găsite oase calcinate şi dinţi de natură umană, dar şi bijuterii pe care mama Alexandrei le-a recunoscut ca fiind ale fiicei sale. Probe au fost găsite şi în maşina lui Dincă, acestea recunoscându-şi, de altfel, fapta. Hosu a spus că fata a fost ucisă în jurul orei 12, când a fost prinsă cu telefonul în mână, scrie Mediafax.

Procurorul şef adjunct DIICOT a mai spus că, duminică seara, Institutul Naţional de Criminalistică al Poliţiei Române a transmis raportul privind expertiza genetică judiciară parţială din care reiese că „la locul faptei au fost identificate atât profilul genetic al victimei cât şi al inculpatului”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„În cadrul audierilor, inculpatul a recunoscut că a ucis victima la data de 25 iulie 2019 în jurul orei 12:00 la domiciliul său şi ulterior i-a incinerat corpul”, a mai spus Hosu.

Referitor la Luiza, procurorul a spus că sunt indicii că Dincă a procedat la fel.

„Urmează să ofere detalii în cadrul audierilor reluate de colegii mei la ora 20.00”, a mai spus procurorul.

Întrebată dacă sunt indicii că ar fi şi alte victime, Hosu a spus că „în acest moment, nu”.

Politica