sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Familia Alexandrei fusese anuntata ca fata a plecat din tara

Update/17.30/ Pompierii ar fi gasit o valiza cu ramasite umane aparent carbonizate si obiecte textile in lacul din apropierea casei principalului suspect in cazul celor doua adolescente disparute.


Update/Gheorghe Dinca, suspectul principal, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Anchetatorii spun ca familia Alexandrei, fata disparuta miercuri, si despre care se crede ca a fost ucisa de un individ din Caracal, a fost sunata joi, de pe un numar privat, pentru a i se spune ca fata este plecata din tara si ca este bine. In acelasi fel, in aprilie, bunicul Luizei Mihaela, a fost sunat si i s-a spus ca fata este in Elvetia, scrie Mediafax.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Anchetatorii l-au retinut pe barbat si urmeaza a fi prezentat instantei cu propunerea de arestare preventiva.

Alexandra a sunat joi la 112 si a anuntat ca este sechestrata si ca a fost violata. Ea a dat detalii cu privire la locul in care se afla. Politistilor le-au trebuit 19 ore pentru a intra in curtea cu pricina. Nu au gasit-o pe fata. Au gasit insa unele lucruri care i-ar fi apartinut, iar intr-un butoi, resturi de oase umane.

In casa individului s-ar fi gasit urme de sange, iar in pat urme de transpiratie.

Anchetatorii incearca acum sa afle daca nu cumva trupul Alexandrei a fost aruncat intr-un lac din apropierea locuintei caracaleanului retinut.

 

Articolul precedent
Articolul următor

Politica