vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Magazinele din stațiile Petrom, preluate de Auchan România

Consiliul Concurenței a autorizat tranzacția prin care Auchan Romania SA preia magazinele destinate comercializării produselor alimentare și non-alimentare din stațiile Petrom, se arată într-un comunicat de presă.

Auchan Romania este membră a grupului Auchan Holding SA, principalul obiect de activitate fiind comerțul cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominantă de produse alimentare, băuturi și tutun. În România, Auchan își desfășoară în prezent activitatea prin 33 hipermarketuri și prin 22 magazine de proximitate MyAuchan, scrie hotnews.ro

În urma analizei acestei concentrări economice, Consiliul Concurenţei a constatat că operaţiunea propusă nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa romȃnească sau pe o parte substanţială a acesteia și nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal.
Decizia va fi publicată pe site-ul autorităţii naționale de concurenţă, după eliminarea informațiilor cu caracter confidențial.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica