vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Hoardele oltene atacă Honved! Gyor, haltă spre Europa!

Bancu și colegii săi pornesc cu prima șansă în meciul cu ungurii. Pot tranșa calificarea încă din tur.

Sunt o grămadă de argumente care dau CSU Craiova favorită înaintea dublei cu Honved, de la valoarea lotului, la forma de moment, precum și faptul că alb-albaștrii au început deja sezonul față de rivalii de astăzi. Oltenii au plecat optimiști, dar precauți spre Gyor.
Sorin Cârțu: „Suntem favoriți în această manșă dublă, însă nu întotdeauna dacă ești favorit ai rezolvat calificarea. Trebuie să muncească iar Cornel să gândească bine meciul. Băieții să fie concentrați la maxim și să fie într-un tonus bun”.
Corneliu Papură: „Trebuie să ne gândim la primul meci. Vom vedea ce se va întâmpla mâine la Gyor, sper să facem un meci bun. Nu suntem favoriți, nu știu cine ne dă ca favoriți. Vom vedea ce va fi pe teren. Hai să ne concentrăm pe meciul de mâine și vom vedea ce vom face. Honved e o echipă foarte bine organizată, cu potențial bun. Orice echipă e de bătut, indiferent de numele ei”.
Mihai Roman: „Mergem la Gyor să facem un meci bun. Trebuie să tratăm meciul cu maximă seriozitate și să ne calificăm. Vreau să-mi fac treaba în fiecare meci, prin golurile mele să ajut echipa. Honved e o echipă bună, de mijlocul campionatului ungar. E o echipă care joacă mult pe contra-atac, nu trebuie să le dăm această oportunitate”.
Partida Honved – CSU Craiova se va juca astăzi, de la ora 19:55, în prima manșă din turul 2 preliminar al Europa League.

Politica