joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Trei pierderi grele pentru echipa de baschet a Craiovei

În sezonul trecut, echipa de baschet, SCM U Craiova, a reușit cea mai bună clasare din istoria clubului, dar aceeași formație începe să se destrame. Trei piese importante din trupa lui Aco Todorov vor lipsi din Bănie în ediția viitoare de campionat.

Muntenegreanul Goran Gajovic nu va mai juca la Craiova. Baschetbalistul de 31 de ani a semant cu BCMU FC Argeș Pitești. Nu este singura pierdere pentru alb-albaștri, care își vor lua rămas bun și de la alți doi componenți de marcă.

Potrivit totalbaschet.ro, Sebastian Ionescu și Bogdan Popa se despart în această vară de Craiova. Ionescu va lua drumul străinătății, acolo unde va evolua într-una din ligile inferioare ale Germaniei, mai exact Divizia a patra, RegionalLiga. Popa nu a făcut cunoscută echipa pentru care va juca, dar va rămâne, cel mai probabil, în Liga Națională de Baschet a României.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Sebastian Ionescu a bifat 32 de partide și a încheiat sezonul cu medii statistice de 2.0 puncte și 1.2 recuperări pentru 1.5 la eficiență. Bogdan Popa, jucător ce ajunsese și în anturajul echipei naționale, a fost folosit doar în 15 partide de către Aco Todorov și a avut cifre de 2.4 puncte și 1.7 recuperări.

La capitolul veniri, oltenii nu stau atât de bine din punct de vedere numeric. SCM U Craiovas-a înțeles cu baschetbalistul Dragoș Diculescu, jucătorul ce a evoluat în sezonul precedent pentru SCM Timișoara. Nu a fost singura mutare a craiovenilor, care l-au transferat și pe Bogdan Țibârnă, fostul pivot al cleor de la CSM CSU Oradea.  În același timp, Aco Todorov, macedoneanul a condus Craiova spre cea mai mare performanță din istoria clubului, și-a anunțat prezența pe banca trupei din Bănie și sezonul viitor.

Politica