joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mii de credincioşi, aşteptaţi joi la Mănăstirea Sfânta Ana

Mii de credincioşi sunt aşteptaţi, joi, la Mănăstirea Sfânta Ana din Orşova. Mai mulţi ierarhi ai Bisericii Ortodoxe Române vor fi prezenţi la Orşova.

Aceasta pentru că, joi, pe 25 iulie, când Biserica Ortodoxă marchează Adormirea Sfintei Ana, mănăstirea îşi serbează hramul.

Cu această ocazie, un eveniment a fost creat pe reţeaua de socializare facebook.
„Joi, 25 iulie, când Biserica Ortodoxă sărbătoreşte Adormirea Sfintei Ana, mama Maicii Domnului .
Mănăstirea noastră îşi serbează HRAMUL … Cu acest prilej mii de credincioşi sunt aşteptaţi, la slujba Sfintei Liturghii care va fi oficiată de un sobor de arhierei, însoţiţi de Înaltpreasfinţitul Irineu, Mitropolitul Olteniei si Preasfintitul Nicodim, Episcopul Severinului şi Strehaiei… Vă așteptăm să ne rugăm împreună într-un loc binecuvântat de Dumnezeu!”, spun cei de la mănăstire.
Mănăstirea Sfânta Ana este situată în orașul Orșova pe defileul Dunării, unul dintre cele mai frumoase locuri naturale din țara noastră. Ea este așezată pe coama Dealului Moșului, care domină orașul Orșova. A fost ctitorită de către ziaristul interbelic Pamfil Șeicaru, care a luptat în zona Orșovei în calitate de sublocotenent al Regimentului 17 Infanterie în Primul Război Mondial, notează doxologia.ro

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica