Un nou spațiu dedicat copiilor în cartierul Ostroveni

Un nou spațiu dedicat copiilor în cartierul Ostroveni

Pe o suprafaţă de aproximativ 3.000 mp au fost amplasate un loc de joacă pentru copii, o zonă de fitness cu echipamente dedicate. În aceeași zonă, există şi un spaţiu de relaxare constituit din băncuţe, zone verzi şi copaci. Inaugurarea acestui spațiu a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute, în prezența a sute de copii din Ostroveni. La eveniment au participat și inspectorul general şcolar Andra Bică, directorul Şcolii „Anton Pann”,  Adrian Burlan, precum şi viceprimarul Eusebiu Veţeleanu.

Noul spaţiu de relaxare de la intersecţia străzilor Lucian Blaga şi Ostroveni, din cel mai mare cartier al oraşului, este amplasat  în imediata vecinătate a Şcolii gimnaziale „Anton Pann”, una dintre cele mai performante unităţi şcolare din municipiu.

Au fost montate echipamente de joacă şi fitness, gazon şi pomi decorativi, s-au realizat reparaţii la împrejmuire şi montare de panouri de fier forjat, au fost pavate aleile şi s-a așezat un covor PVC pentru locurile de joacă. Alte lucrări realizate de Municipalitate au vizat curtea Şcolii „Anton Pann”, unde s-a aşternut gazon, s-a montat covor poliuretanic pe alei şi s-au amplasat băncuţe.

Foto: primariavl.ro