joi, aprilie 18, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Pandurii Târgu Jiu și FCU Craiova au stabilit unde joacă în startul sezonului

Amânarea inaugurării noului stadion din Tg. Jiu a dus la demararea procedurilor de omologare pe alte terenuri de joc pentru cele două formații ce ar fi trebuit să evolueze pe noua arenă. Așadar, Pandurii vor începe sezonul pe același teren sintetic pe care au evoluat și anul trecut, în timp ce FCU Craiova va juca pe stadionul din Severin.

Terenul sintetic din cadrul Complexului Sportiv Municipal din Târgu Jiu a fost inspectat de Comisia de Omologare, din care a făcut parte și un reprezentat al Federației Române de Fotbal, în vederea disputării de meciuri la nivelul Ligii a doua în sezonul 2019 – 2020.

„În urma inspecției și a verificării documentației pusă la dispoziție de CS Pandurii Lignitul Târgu Jiu, terenul sintetic II din Complexul Sportiv Municipal a primit omologarea provizorie pentru ca echipa de fotbal Pandurii Târgu Jiu să poată disputa meciuri oficiale, în Liga a doua, pe acest teren, până la inaugurarea stadionului Municipal din Târgu Jiu”, se arată în comunicatul clubului gorjean.

Policlinica Buna Vestire Craiova

La inspecție, din partea clubului Pandurii Târgu Jiu a participat tot personalul responsabil cu organizarea meciurilor de pe teren propriu: directorul sportiv Camilian Floroiu, responsabilul cu ordinea și siguranța al clubului, Valentin Adam, directorul administrativ Ion Rădoi, ofițerul de presă al clubului, Monalisa Popescu, precum și organizatorul de competiții al clubului, Lucian Calotă.

Politica