joi, aprilie 18, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Accidentare teribilă pentru Florin Gardoș!

Reprimit de patronul Mihai Rotaru la echipă în această vară, Florin Gardoș va deveni o gaură neagră în bugetul clubului.

Aproape 15 minute a evoluat Gardoș în acest sezon pentru CSU Craiova și cu acestea va rămâne. Jucătorul a fost introdus în minutul 76 al meciului cu Sabail, în locul lui Kelic, accidentat. La primul contact mai serios cu un adversar, genunchiul lui Gardoș a cedat. După meci, ca un trăznet a venit verdictul crunt al medicilor: ruptură de ligamente. Ceea ce înseamnă că 2019 este un an compromis pentru jucătorul adus de la Southampton.

Ultimii ani ai carierei lui Gardoș au fost marcați de accidentări. În sezonul 2015-2016, pe când era la „sfinți” a suferit o accidentare gravă, care l-a scos din circuit pentru mai bine de trei ani. Mutarea la Craiova de acum un an putea fi privită ca un posibil reviriment al carierei fostului internațional. Însă accidentările repetate, precum și conflictul cu Mangia, care l-a trimis inclusiv la echipa a doua, au dus la îndepărtarea lui, fiind împrumutat la Iași. Nici acolo nu a impresionat. Revenit în Bănie, Gardoș s-a accidentat iar grav, după doar 15 minute. Dacă nu se va înțelege altfel cu patronul Rotaru, clubul va trebui să suporte operația, recuperarea și salariul jucătorului.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica