joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Firea vrea la Cotroceni! A intrat în competiția internă pentru prezidențiale

Gabriela Firea a declarat că intră în competiția internă pentru prezidențiale deoarece lucrurile nu merg în „direcția bună” pentru PSD și se teme că partidul va pierde alegerile prezidențiale și cele locale și parlamentare de anul viitor, potrivit hotnews.ro

”Am spus trei ani că nu candidez pentru că PSD avea candidat – domnul Dragnea. Și chiar nu aveam intenție să intru într-o competiție internă cu domnul Dragnea, care oricum avea toate instrumentele să câștige toate bătăliile interne așa cum se vede că si doamna premier are aceleași instrumente preluate de la domnul Dragnea pentru a câștiga orice bătălie. E greu să lupți cu premierul care are toate mijloacele de convingere. Am intrat în competiție – candidat la candidatură – pentru că văd că lucrurile nu merg în direcția bună și pentru că mi-e teamă că vom pierde nu doar prezidențialele, ci și localele și parlamentarele. Și nu am vrut să fiu în situația când colegii îmi spuneau că sunt vanitoasă și mențin procentul de credibilitate din țară doar petru mine pentru la anul, la locale, și că nu sunt om de echipă”, a spus Gabriela Firea.

Florentin Pandele, soțul Gabrielei Firea, a spus că își retrage candidatura dacă primarul general va fi desemnat de PSD pentru cursa pentru Cotroceni.

Politica