vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

VIDEO. Gafele ministrului Educaţiei, ironizate pe ritmuri hip-hop

Gafele ministrului Educaţiei, Ecaterina Andronescu, au fost ironizate de mai mulţi liceeni din Târgul Frumos printr-o melodie a cărei temă vizează situaţia incertă în care actualul sistem educational se scaldă. Una dintre declaraţiile ministrului Educaţiei a servit drept sursă de inspiraţie pentru refrenul melodiei compuse de liceeni, potrivit Mediafax.

Melodia liceenilor poartă titlul „Iluzii pierdute” şi a fost postată pe Youtube în cursul zilei de miercuri. Ea are până la acest moment aproximativ 5.000 de vizualizări şi este inspirată din realitatea unui sistem educaţional care „şchiopătează” serios în ultimii ani.

Ministrul Educaţiei a replicat, joi, întrebată fiind în cadrul unei conferinţe de presă cum comentează situaţia, că „orice om este supus şi erorilor”, întrucât sunt situaţii în care presa pune întrebări, iar „omul este cu gândul în altă parte”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Sursa principală de inspiraţie pentru tineri, în sensul redactării versurilor puse ulterior pe ritmuri hip-hop, a fost atât declaraţia ministrului Educaţiei, Ecaterina Andronescu, făcută în cadrul unei emisiuni televizate în contextul Bacalaureatului, cât şi contextul actual al situaţiei învăţământului românesc. Andronescu spunea la momentul declaraţiei de care liceenii s-au folosit în sensul punerii bazei refrenului piesei, că „orice evaluare evalueaza pe subiectele pe care examenul le presupune, in evaluarea respectiva”.

Politica