joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Subofiţer ISU Dolj, reţinut pentru trafic de influenţă

Un plutonier adjutant din cadrul ISU Oltenia al judeţului Dolj a fost prins în flagrant în timp ce primea şpagă pentru facilitarea plăţii unor taxe vamale mai mici.

Bărbatul, care are 46 de ani şi este din Craiova, i-a promis unei persoane, care l-a şi denunţat că are relaţii de prietenie cu angajaţi de la Vama Craiova şi îl va putea ajuta în schimbul unei sume de bani.

În fapt, la data de 15.07.2019, o persoană a sesizat faptul că un subofiţer în cadrul ISU Oltenia, i-a pretins suma de 300 de dolari americani pentru a-i facilita plata unor taxe vamale mai mici pentru un autoturism de lux adus din Statele Unite ale Americii, prin prisma cunoştinţelor pe care le are la Vama Craiova”, arată DGA.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Miercuri, ofiţerii anticorupţie au organizat un flagrant, iar angajatul ISU Dolj a fost prins imediat după ce a primit cei 300 de dolari.

Ulterior a fost dus la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timişoara – Secţia Craiova, în vederea continuării cercetărilor sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic de influenţă, fiind dispusă reținerea acestuia pentru 24 de ore.

Subofiţerul ISU Dolj va fi prezentat astăzi instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Politica