vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Firea negociază cu ALDE şi Pro România pentru candidatură independentă la prezidențiale

Gabriela Firea poartă discuții cu cei doi lideri ALDE şi Pro România, pentru susţinerea unei candidaturi independente a primarului general. Atât Călin Popescu Tăriceanu cât şi Victor Ponta sunt acum în vacanţă şi revin în ţară după data de 20 iulie, scrie digi24.ro/

Tăriceanu este nemulţumit de decizia PSD de a-şi desemna propriul candidat la prezidenţiale, motiv pentru care cei care vor să împingă o candidatura independentă a Gabrielei Firea speră să aibă succes în discuţiile cu liderul ALDE.

De asemenea, Victor Ponta ia în calcul posibilitatea susţinerii lui Firea într-o alianţă cu ALDE, care ar putea asigura şanse de accedere în turul al 2-lea al prezidenţialelor.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Sursa citată amintește că, războiul dintre Gabriela Firea şi Viorica Dăncilă este departe de a se fi încheiat. După ce Dăncilă şi Firea au avut un schimb de replici în ultima şedinţă a Comitetului Executiv Naţional în legătură cu o eventuală candidatură, preşedintele PSD vrea să se asigure că ea este cea pe care o desemnează partidul.

Sunt însă lideri care, în baza sondajelor interne, sunt nemulţumiţi că PSD merge pe mâna unui candidat slab cotat.

Sondajele nu au fost încă prezentate oficial, însă rezulatatelor lor sunt deja cunoscute. Public, liderii partidului afirmă că în sondajele pentru stabilirea prezidenţiabilului au fost incluşi doar cei care şi-au exprimat intenţia de a candida.

Politica