joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Pro România va avea candidat propriu la prezidenţiale

Adrian Ţuţuianu a anunţat, marţi, că Pro România va desemna un candidat propriu la prezidenţiale, în contextul în care PSD şi ALDE au anunţat deja că vor avea proprii candidaţi.

Vicepreşedintele Pro România a adăugat că susţinerea Gabrielei Firea la prezidenţiale ar putea să ducă formaţiunea în turul II, scrie Mediafax.

„Noi ne propusesem luna septembrie, dar evoluţiile sunt foarte rapide şi probabil va trebui să decidem ceva mai devreme şi să ne propunem să facem un scor care să ne revalideze în ochii electoratului român. Cine va fi candidatul nostru, prima opţiunea discutată în partid a fost legată de Sorin Cîmpeanu, a fost avansată şi opţiunea Corina Creţu, iar eu în nume personal ieri am spus că susţinerea doamnei Firea, ca un candidat susţinut de Pro România, candidat independent, ar putea fi o soluţie care să ne ducă în turul II la alegerile prezidenţiale”, a afirmat Ţuţuianu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Declaraţiile lui Adrian Ţuţuianu vin în contextul în care Viorica Dăncilă a anunţat, luni, că PSD va avea candidat propriu la alegerile prezidenţiale. Varujan Vosganian a afirmat, de asemenea, că la prezidenţiale ALDE va merge cu Călin Popescu Tăriceanu.

Politica