miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Locomotiva unui tren personal a luat foc în timp ce se afla în mers

Locomotiva unui tren personal care circula pe relaţia Podu Olt – Piatra Olt a luat foc, luni după-amiază, în timp ce se afla în mers.

Trenul a fost oprit în Halta CF Ioneşti – Vâlcea iar personalul CFR de pe trenul personal nr. 2072 a semnalat incidentul dispeceratului propriu şi şefilor, care au sunat la 112, cerând intervenţia pompierilor pentru stingerea incendiului.

„ Este vorba despre un tren pentru transport persoane  – o locomotivă cu două vagoane. În interiorul locomotivei arde mocnit, cu degajări reduse de fum. Se intervine pentru lichidarea incendiului. În interiorul trenului, în momentul în care a izbucnit focul, se aflau 20 de persoane care nu au întâmpinat probleme în urma evenimentului”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, Cătălin Popescu,

Policlinica Buna Vestire Craiova

Incendiul a fost observat în momentul în care trenul a oprit în Halta CF Ioneşti, una din roţile locomotivei fiind în flăcări. Pompierii bănuiesc că frecarea angrenajelor în mişcare – a roţilor, a fost cea care a produs incendiul, scrie Adevărul.

 

Politica