sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Pandurii au pierdut amicalul cu Tractorul Cetate

Echipa de fotbal gorjeană, Pandurii Târgu Jiu, a disputat un meci amical, la sfârșitul săptămânii trecute, în Complexul Sportiv Municipal din Târgu Jiu. Gazdele au pierdut meciul, scor 1-2, chiar dacă au dat piept cu un adversar dintr-o ligă inferioară, Tracotrul Cetate. Puțintelu și Brebenel au adus victoria oaspeților, care, din sezonul viitor, vor lupta pentru promovarea în Liga a doua cu FCU Craiova.

A fost cel de-al doilea meci de verificare pe care antrenorul Adrian Bogoi l-a programat pentru perioada cantonamentului de vară, primul joc amical, disputat la Sibiu, cu formația de Liga I, FC Hermannstadt, încheindu-se cu scorul de 4-1 pentru sibieni. Se pare că schimbările din intersezon nu le-au prins prea bine gorjenilor, care nu reușesc să scoată rezultate pozitive. De curând, Pandurii au suferit modificări de lot, dar și în partea administrativă. Conducerea clubului a anunțat că echipa va avea în acest sezon un nou director sportiv, Camilian Costel Floroiu. Acesta îl va înlocui pe fostul director al clubului, Iosif Biro.

De partea cealaltă, Tractorul Cetate și-a încercat norocul și cu o altă formație din Liga secundă a României. Sâmbătă, doljenii au pierdut categoric amicalul contra celor de la Energeticianul, scor 0-6. Antrenorul formației din Liga a treia, Vasilică Dorian, a putut să-i vadă la treabă pe fotbaliștii aflați în probe la Cetate.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica