vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Start la asfaltări

Lucrările de asfaltare a străzilor din Slatina, contractate prin acord cadru, au început joi. Prima vizată – strada Toamnei, una cu mari probleme. De altfel, constructorul are termen trei luni pentru a moderniza întreg cartierul Toamnei.
„Avem de schimbat bordurile, asfaltări, refacerea trotuarelor, este un cartier mare. Constructorul este serios şi îşi va da silinţa să termine mai devreme, fiind un cartier cu o populaţie mare şi foarte aglomerat vom crea disconfort. Vreau să-mi cer scuze pentru disconfort, dar la finalul lucrărilor, cetăţenii se vor bucura de aceste lucrări. Au nevoie în partea cealaltă de o parcare, pentru că arată foarte rău”, a declarat primarul Slatinei, Emil Moţ.
Edilul și reprezentanții Direcției Administrarea Străzilor Slatina s-au întâlnit cu inginerul care se ocupă de lucrare. „Este o zonă foarte aglomerată, cu multe maşini. Trebuie să terminăm lucrarea mult mai repede. Ştiu că este o lucrare grea, dar este şi una frumoasă. O să reamenajăm tot cartierul Toamnei. După ce se termină aici, lucrările sunt mutate pe Textilistului şi Elena Fântâneanu. Vreau să terminăm în trei luni. Ştiu că aveţi personal, utilaje şi îmi permit să cer de la dumneavoastră să mişcaţi puţin ritmul lucărilor. Peste trei luni vreau să venim în zona Toamnei şi să constatăm terminarea lucrărilor. Chiar dacă din proiectare avem cinci luni. Trebuie să înţelegeţi că cetăţenii au nevoie să ne mişcăm repede, ştiu că este un efort suplimentar, dar trebuie să-l facem. O să veniţi la primărie şi o să cereţi bani şi o să vă plătesc la fel de repede cum finalizaţi lucrările”, i-a explicat edilul constructorului.

Politica