joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Paul Stănescu o susține pe Firea la prezidenţiale

Preşedintele PSD Olt, Paul Stănescu, spune legat de anunţul Vioricăi Dăncilă, potrivit căruia dacă partidul îi va cere să candideze la preşedinţie o va face, că niciunul dintre cei anunţaţi nu e bun.

„Nu are calităţi (Viorica Dăncilă, de preşedinte – n.r.). Nu, nu cred în această variantă. Niciunul dintre cei anunţaţi nu cred că e bun. Singura care ar avea şanse e doamna primar de la Bucureşti, doamna Firea”, a declarat, vineri, Paul Stănescu pentru Mediafax.

Preşedintele PSD Viorica Dăncilă a declarat, joi, că dacă partidul îi va cere să candideze la alegerile prezidenţiale, va accepta ce spune formaţiunea şi nu va da înapoi, menţionând însă că opţiunea sa este să meargă în spatele altui candidat.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Nu am luat încă în calcul acest lucru, am considerat că voi merge cu un candidat, iar eu ca prim ministru şi preşedinte PSD îl voi sprijini. Dar nu vreau să creadă că sunt un om laş. Dacă partidul îmi va cere acest lucru şi va crede că este singura soluţie, voi accepta ceea ce spune partidul. Dar în acest moment, eu cred că este bine să avem un candidat şi eu să sprijin acel candidat. (…) Dacă nu există o altă opţiune care efectiv să ne ducă spre turul II, dacă partidul va cere, nu voi face un pas înapoi, dar opţiunea mea este să merg în spatele altui candidat”.

 

Politica