sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Internship plătit pentru 24 de „ucenici electricieni”

„De la Ucenic Electrician la Electrician Junior într-un internship plătit timp de 6 luni în cadrul companiei Distribuție Oltenia pentru 24 de absolvenți ai programului”.

După muncă și răsplată pentru 24 de Ucenici Electricieni din cei 33 de elevi absolvenți ai clasei a XI-a, care vor fi selectați pentru o nouă experiență de învățare în calitate de tineri interni în cadrul Distribuție Oltenia sau al partenerilor acesteia, anunță reprezentanții distribuitorului de energie electrică. Aceștia vor beneficia de un program de internsip plătit cu o durată de 6 luni.
Este vorba despre elevii care au luat parte la programul Ucenic Electrician, înființat de operatorul Distribuție Oltenia în județele Argeș, Dolj, Gorj și Teleorman și dezvoltat începând cu anul școlar 2019 – 2020 și în județul Mehedinți.
„În cadrul internship-ului care va avea loc în perioada 02.09.2019 – 28.02.2020, Ucenicii Electricieni, atunci Electricieni Juniori, vor putea să: ne cunoască mai bine făcând parte oficial din echipa Distribuție Oltenia; aprofundeze cunoștințele teoretice învățate la școală; fie în contact direct cu activitatea operatorului de distribuție, învățând de la cei mai experimentați specialiști; ia parte la o serie de activități interactive precum oportunitățile de voluntariat sau cursurile de dezvoltare personală, parte din ele deja cunoscute lor, încă din cei 3 ani de studiu. La încheierea perioadei de internship înregistrată la AJOFM Dolj, Electricienii Junior se vor afla cu un pas mai aproape de a face parte din echipa Distribuție Oltenia.
Imediat după terminarea internship-ului, Electricienii Junior vor intra în posesia Certificatului de internship și vor putea fi direcționați către posturile disponibile din cadrul companiei, în funcție de evaluările obținute”, explică reprezentanții Distribuție Oltenia, într-un comunicat de presă.

Aceștia mai menționează că, în intervalul 24 – 26 iunie, candidații interesați de meseria viitorului au avut posibilitatea să opteze pentru secția cu profil electric, susținută de proiectul Ucenic Electrician la unul din liceele partenere din proiect: Liceul Tehnologic Astra Pitești, Colegiul Tehnic Energetic Craiova, Liceul Energetic Târgu Jiu, Liceul Tehnologic nr. 1 Alexandria sau Colegiul Tehnic de Transporturi Auto Drobeta-Turnu Severin, prin depunerea următoarelor documente la secretariatele liceelor: fișa tip de înscriere în învățământul profesional, eliberată de școală gimnazială; certificatul de naștere, în copie conform cu originalul; adeverință care să ateste notele și media generală obținute, după caz, la evaluarea națională, la tezele cu subiect unic din clasa a VIII-a, testele naționale sau la examenul de capacitate; foaia matricolă pentru clasele gimnaziale (cu calculul mediei generale de absolvire), în copie; adeverință medicală de la medicul de familie.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica