vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Gorj. Au rămas sub cerul liber, după ce casa a ars în urma unui incendiu

O bunică împreună cu nepoţelul ei în vârstă de 10 ani, din comuna Jupâneşti, din judeţul Gorj, au rămas sub cerul liber, după ce căsuţa în care trăiau a ars în urma unui incendiu, care a avut loc ieri seară. Copilul este orfan de tată şi este crescut de bunică
Casa a fost făcută scrum în urma incendiului, scrie Adevărul.

Se pare că focul ar fost aprins chiar de nepoţel, care trăieşte acum o traumă şi are nevoie de consiliere psihologică.

„Este o familie nevoiaşă cu o situaţie materială precară şi cu multe necazuri din punct de vedere social. Mai precis băiatul doamnei căreia i-a ars locuinţa a fost ucis în urmă cu doi ani la Piteşti, iar copilul a fost crescut de bunică, părinţii fiind decedaţi. Am făcut o evaluare a situaţiei din punct de vedere social şi al stării de fapt şi încercăm să luăm toate măsurile să îşi renoveze ceea ce a mai rămas din locuinţă. Copilul este foarte cuminte. Frecventează şcoală şi are note bune. Are o serie de regrete cu privire la ceea ce s-a întâmpat şi am luat legătura şi cu medicul de familie“, a spus Petre Guşiţă, primarul comunei Jupâneşti.

Nicoliţa Negoiţă va locui împreună cu nepotul la sora ei, care se află în apropierea imobilului care a ars. Bunica primeşte o pensie de câteva sute de lei.

Politica