joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Beat și violent, reținut de Poliție

Un bărbat de 40 ani, din comuna Jiana, a fost reţinut, miercuri, de poliţişti, fiind cercetat pentru mai multe infracţiuni. Beat, a provocat mai multe scandaluri. El era sub control judiciar, de la jumătatea lunii mai, când a fost reţinut pentru săvârşirea a patru infracţiuni.
„În data de 10 iulie a.c., poliţiştii Postului de Poliţie Jiana au fost sesizaţi de către o femeie de 63 ani, administrator al unui magazin din comuna Jiana, cu privire la faptul că în ziua de 08.07.2019, în jurul orei 20.30, un bărbat de 40 ani, din localitate, a ameninţat-o şi a distrus un cântar electronic aflat în incinta societăţii, valoarea prejudiciului fiind de 500 lei.
Din cercetările efectuate poliţiştii au stabilit că în data de 08 iulie a.c., bărbatul se afla în incinta magazinului, iar pe fondul consumului de alcool acesta a ameninţat-o pe apelantă şi a distrus un aparatul electronic”, precizează Poliția Mehedinți.
Poliţiştii au deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ameninţare, distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice și l-au reținut. El nu este la prima faptă de acest fel.
„În seara zilei de 13 mai a.c., aceeaşi persoană, aflată în stare de ebrietate, a distrus porţile de acces într-o locuinţă din satul Dănceu şi a pătruns fără drept în curtea imobilului, ameninţându-l pe proprietar.
De asemenea, bărbatul în cauză, în timp ce se afla pe uliţa satului Dănceu, comuna Jiana, jud. Mehedinţi, a ameninţat alte două persoane din aceeaşi localitate.
Poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de distrugere, violare de domiciliu, ameninţare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul Penal”, conform IPJ Mehedinți.
El a fost și atunci reținut pentru 24 de ore, însă a fost eliberat fiind plasat sub control judiciar pentru 60 de zile. Ieri urma a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vînju Mare, cu propunerea arestării preventive. Până la încheierea ediției nu s-a luat o decizie.

Politica