vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Studenţi în practică la Poliţia Mehedinţi

Studenții instituției de învățământ a Ministerului Afacerilor Interne vor efectua stagiul de pregătire la Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Mehedinți, viitori ofițeri de poliție urmând a beneficia de experiența și sprijinul colegilor pentru aprofundarea cunoștințelor de specialitate, spun reprezentanţii IPJ.
Este vorba despre şapte fete și nouă băieți, studenți ai Academiei de Poliţiei „A. I. Cuza”, care vor efectua stagiul de pregătire la IPJ Mehedinţi, până la începutul lunii august.
„Ei au fost repartizați la structurile de specialitate din cadrul inspectoratului, iar sub supravegherea atentă a ofițerilor de poliție vor dobândi cunoștințe teoretice și practice necesare apărării, respectării și promovării drepturilor și libertăților fundamentale ale cetățenilor, a proprietății publice și private respectiv asigurarea și menținerea siguranței publice.
Elevii vor beneficia de sprijinul tutorilor profesionali până la terminarea stagiului și se vor implica în rezolvarea problemelor comunității sub îndrumarea acestora.
Conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mehedinți le-a dorit succes și putere de muncă, asigurându-i de un sprijin real pentru a-şi putea îndeplini în mod corespunzător atribuţiile ce le revin”, au transmis reprezentanţii IPJ Mehedinţi.

Politica