vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Aladin, pe şantiere

Preşedintele Consiliului Judeţean, Aladin Georgescu, face vizite de lucru pe şantierele din Mehedinţi. Marţi a fost pe drumul DJ606, între localitățile Dumbrava și Albulești, un drum care nu a fost niciodată asfaltat și pe care acum se lucrează. Intens, după cum afirmă reprezentanţii administraţiei mehedinţene.

Aceştia arată că amplasamentul către constructor a fost predat în luna mai, iar în urma vizitei efectuată marţi de reprezentanții Consiliului Județean, s-a constatat că la fața locului, constructorul a mobilizat muncitori și utilaje, în prezent, realizându-se lucrări la podețele pentru acces pe drumurile laterale.
S-au realizat deja podețele transversale și se așterne stratul de balast, urmând ca în aproximativ o lună să se toarne covorul asfaltic.
„Termenul prevăzut în contract este de zece luni, dar am convingerea că lucrarea va fi încheiată mult mai devreme având în vedere mobilizarea constructorului. Îi asigur pe locuitorii din zonă că vom monitoriza lucrările astfel încât, să se bucure cât mai curând de un drum modernizat”, a transmis președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.
Investiția are o valoare de 4,2 milioane lei, sumă asigurată din bugetul Consiliului Județean Mehedinți pentru modernizarea a 4,325 kilometri de drum județean, mai arată reprezentanţii CJ.

Politica