vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Istoria, căutată pe telefonul mobil. Elev eliminat din Bac

Un absolvent de clasa a XII-a din judeţul Dolj a fost eliminat de la proba obligatorie a profilului de la examenul de Bacalaureat. Motivul – istoria, căutată pe telefonul mobil.

Marţi, la această probă, prezenţa, la nivelul judeţului Dolj, a fost de 94,2%, după cum au precizat reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ).

Astăzi, 03.07.2019, s-a desfășurat proba obligatorie a profilului – Ec) din cadrul examenul național de bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2019. În funcție de filieră, profil și specializare, candidații au susținut proba la disciplina matematică sau istorie.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În județul Dolj, în urma finalizării probei, s-au centralizat următoarele date: 4156 candidați înscriși să susțină proba. 3915 candidați prezenți: Istorie 1409 candidați prezenți (1 candidat eliminat la Istorie în Centrul de Examen – Liceul Teoretic Energetic Craiova (telefon mobil); Matematică 2506 candidați prezenți. 272 candidați și-au echivalat proba”, arată reprezentanţii ISJ Dolj.

Examenul de bacalaureat va continua miercuri, 3 iulie, cu Proba Ec) – proba obligatorie a profilului, reamintesc aceştia.

Politica