joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Joc fără perspective, rezultat bun!

Echipa lui Papură a remizat alb cu azerii, însă evoluția a lăsat mult de dorit.

CSU Craiova a fost dominată la toate capitolele de Qarabag, campioana Azerbaidjanului. În special în prima repriză, însă a avut noroc cu carul, adversarii ratând din toate pozițiile. Cea mai mare ocazie: un șut în bară. Au putut fi numărate de degete dățile în care oltenii au trecut în jumătatea adversă. În partea a doua, când ambii antrenori au dorit să vadă la lucru rezervele, partida s-a mai echilibrat un pic, însă tot cei de la Qarabag au avut marile șanse de gol. În final a fost 0-0, rezultat cu care oltenii ar trebui să se declare mai mult decât satisfăcuți.
Au jucat pentru CSU Craiova: Pigliacelli (62 L. Popescu) – Martic (46 Vlădoiu), Acka (70 Kelic), Kelic (46 Hreniuc) Bancu (46 Borţa) – V. Constantin (75 Mateiu), Mateiu (46 M. Şerban), Qaka (46 I. Popescu) – Bărbuț (46 Baiaram), Fortes (46 M. Roman), Mihăilă (11 Bârzan, 78 Bărbuţ). Conducătorii clubului caută să programeze un nou meci test pentru mâine. Sunt stabilite jocurile cu Ferencvaros – 1 iulie, și Legia Varșovia – 2 iulie.

O veste bună și-alta proastă!
În minutul 10 al partidei cu Qarabag, Mihăilă s-a accidentat în încercarea de a trage un șut, drept pentru care a fost înlocuit cu Bârzan. Este posibil ca accidentarea să fie una destul de serioasă, jucătorul U21 de bază al oltenilor fiind suspect de ruptură musculară. Iar vestea bună: Sabail, adversara CSU în primul meci oficial al noii stagiuni, trece printr-o formă și mai proastă, fiind învinsă cu 4-0 de Beroe Stara Zagora.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica