joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Echipa de volei masculin a Craiovei se destramă

Chiar dacă au reușit un sezon foarte bun, încoronat cu un loc pe podiumul Diviziei A1, oltenii nu vor rămâne în aceeași formație. Doi voleibaliști au părăsit deja trupa din Bănie.
Rusmir Halilovic și Aleksandar Milivojević pleacă de la SCM U Craiova, iar alb-albaștrii vor fi nevoiți să găsească înlocuitori, mai ales că din sezonul viitor vor evolua și în cupele europene.
Halilovic părăsește Craiova, doar după un an petrecut în gruparea olteană. Acesta va semna cu Nice Volley-Ball, echipă pentru care a mai evoluat în două rânduri, 2004-2008, respectiv 2016-2017.
Transferul lui Milivojević a fost anunțat direct de presa franceză, care îl dă pe jucătorul muntenegrean în lotul formației GFC Ajaccio Volley-Ball pentru stagiunea 2019/2020.
Pe de altă parte, Craiova a reușit și o mutare extrem de importantă în vederea viitoarei ediții de campionat. Formația din Bănie i-a prelungit contractul lui Dănuț Pascu. Antrenorul a semnat pe încă doi ani cu SCM U și are șansa să-i conducă pe craioveni spre câștigarea unui nou trofeu.

Politica