joi, aprilie 18, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Prinşi cu 630 de litri de gazolină

Doi bărbaţi au fost amendaţi de Poliţie după ce au fost prinşi cu 630 de litri de gazolină transportată ilegal. Poliţiştii vâlceni i-au oprit pentru control în comuna Alunu.

„Unul dintre autoturisme era condus de un bărbat de 34 de ani, din județul Gorj, iar în urma controlului autoturismului a fost descoperită cantitatea de 270 litri de produs petrolier, ce pare a fi gazolină, pentru care bărbatul nu deținea aviz de însoțire a mărfii.

Celălalt autoturism era condus de un bărbat de 43 de ani, tot din județul Gorj, iar în urma controlului autoturismului a fost descoperită cantitatea de 360 litri de produs petrolier, ce pare a fi gazolină, pentru care bărbatul nu deținea aviz de însoțire a mărfii”, arată IPJ Vâlcea.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Mai mult, poliţiştii au contestat că bărbatul de 43 de ani, nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule, pe numele său fiind întocmit un dosar penal.

Gazolina a fost confiscată şi se fac cercetări pentru a se stabili de unde provine, iar cei doi bărbați au fost amendaţi cu 2000 lei.

Articolul precedent
Articolul următor

Politica