vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Gorj. Șoferul de la SJA concediat pentru că a refuzat să transporte victima unui accident la spital, reangajat

Un şofer de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Gorj, concediat după ce, în luna septembrie a anului trecut, a refuzat să transporte victima unui accident de circulaţie la un spital din Bucureşti, a fost reangajat. Pacientul a murit la câteva zile după accident.

Managerului Serviciului Judeţean de Ambulanţă Gorj, Constantin Mitroi  a spus că  ambulanţierul a fost reangajat în baza unei decizii a Tribunalului Gorj, care nu este definitivă.

Daniel Cojocaru a contestat în instanţă hotărârea de încetare a contractului de muncă care a fost luată în acest an, reuşind să revină pe post şi a obţinut chiar şi plata salariilor din martie, până la reangajare, scrie Mediafax.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Ambulanţierul a fost concediat, după ce, la sfârşitul anului trecut, a refuzat să transporte un pacient din Tismana, victimă a unui accident rutier, către un spital din Bucureşti. Acesta a refuzat cursa invocând motive medicale.

Pacientul cu politraumatism şi un hematom pe creier a fost operat într-un spital din Capitală, însă după trei zile a murit.

 

Politica