sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mititelu, Nețoiu și Rotaru se bat în Liga a III-a!

Promovarea celor de la Tractorul Cetate încinge lupta în ultimul eșalon național. Cei trei patroni din fotbalul craiovean se vor duela în meciuri directe.

 

De la anul, Doljul va avea patru reprezentante în Liga a treia. Golul lui Poenaru din finalul meciului a însemnat promovarea celor de la Tractorul Cetate, grupare care se alătură celor de la FCU Craiova, CSU II Craiova și ACSO Filiași în ultimul eșalon național.

Potrivit informațiilor din anturajul grupării din portul dunărean, Gigi Nețoiu este unul dintre susținătorii financiari ai Tractorului. Astfel, pe lângă clasicele Mititelu – Rotaru, momentan 3 egaluri și o victorie la scor de neprezentare pentru CSU II în fața lui FCU, de la anul vom asista și la dueluri Nețoiu – Mititelu, Nețoiu – Rotaru.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Pentru Tractorul Cetate a fost cea de-a treia participare la barajul de promovare din ultimele patru sezoane. După ce au fost opriți de Internațional Băleni și Șirineasa, cei de la Cetate au izbutit, în sfârșit, să urce o divizie. După 0-0 în tur, pe terenul celor de la Unirea Brânceni, Tractorul s-a impus acasă, la Cetate, cu 1-0, gol semnat de Poenaru în minutul 90.

 

Politica