vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Furtuna a lăsat fără curent electric mai multe localități din Vâlcea

Județul Vâlcea s-a aflat, noaptea trecută sub avertizare de Cod Portocaliu de furtuni și, ca urmare, s-au înregistrat și evenimente neplăcute.

Potrivit ISU Vâlcea, în jurul orei 00:15, mai mulți copaci s-au prăbușit pe carosabil blocând parțial sau total traficul pe DN 64 in dreptul localității Orlești, pe DN 67 B la Mădulari, dar și pe drumuri județene la Grădiștea Obislavu și Pesceana. Au fost anunțați cei de la Secția de Drumuri Naționale (SDN) Vâlcea si pentru înlăturarea arborilor.

De asemenea, în jurul orei 00:29, Garda de Intervenție Drăgășani a acționat la îndepărtarea copacilor căzuți pe carosabil pe șoseaua de centură a orașului, precum și în comuna Orlești.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În anumite localități, vântul a bătut cu rafale de până la 90 km/h. Astfel, au fost afectate parțial 10 linii, 195 de puncte de transformare, iar la 5.877 de consumatori au rămas fără curent. Localitățile afectate sunt: Ghioroiu, Zătreni, Livezi, Roșiile, Sinești, Grădiștea, Stefănești, Lădești, Stănești, Măciuca, Cernișoara, Oteșani, Crețeni, Amărăști, Copăceni, Storești, Frâncești, Bezoi, Călimănești și Lungești.

Politica