miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Dăncilă merge și pe un candidat comun PSD ALDE pentru Cotroceni

Viorica Dăncilă a anunţat că în sondajele interne PSD pentru desemnarea prezidenţiabilului va fi testat şi un candidat comun PSD ADE.

„Candidatul trebuie să fie cel sau cu cele mai multe şanse. În sondaje vom introduce toţi colegii care şi-au exprimat dorinţa de a candida, dar şi un candidat comun al PSD ALDE pentru a vedea care e opinia electoratului şi decizia o vom lua împreună în forul statutar”, a spus Viorica Dăncilă.

Chestionată cu privire la candidatul comun şi dacă va fi numele lui Călin Popescu Tăriceanu, Dăncilă a spus: „Sigur!Vrem să facem un sondaj mai amplu pentru a vedea unde pornim şi unde vrem să ajungem. E clar, vrem să câştigăm, vrem să vedem de la ce procente pornim”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Potrivit Mediafax,  până la această oră, din PSD şi-au anunţat intenţia de a fi testaţi Eugen Teodorovici, Liviu Pleşoianu şi Şerban Nicolae. Totodată, Mihai Fifor a lăsat de înţeles că poate fi interesat.

Viorica Dăncilă este, deocamdată, singurul candidat pentru preşedinţia PSD, congresul urmând să aibă loc în weekendul viitor. Dăncilă spune că îşi invitaă şi alţi colegi să intre în competiţie.

Articolul precedent
Articolul următor

Politica