sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Atenție șoferi! Copaci căzuți pe șosele

Update- ora 00:30/În acest moment Detasamentul 1 Pompieri intervine în zona Restaurant Ambasador, din Craiova, pentru degajarea unui copac căzut pe un autoturism și la un copac care sta să cadă.

ISU Dolj anunță că „în urma condițiilor meteo echipajele de pompieri au intervenit: Det 1 Pompieri în cart. BRAZDA LUI NOVAC la un pom căzut și avarie un auto si în zona Ciuperca tot la un pom căzut, avariind doua autoturism, Sectia de Pompieri Craiova intervine în zona Malrorex pt degajare pom căzut pe carcasa îl și Det. 2 Pompieri Craiova intervine pt degajarea acoperișului, izolație din polistiren de pe fațada blocului din zona Carrefour Craiovita avariind și un auto. În teritoriu pe raza localităților Caraula, Sarsca, Predesti, Tunarii Vechi, Sopot, Vartop și Lazu intervin serviciile voluntare ale localităților respective pt îndepărtarea copacilor căzuți pe carosabil. Nu sunt victime.”

–––-

Policlinica Buna Vestire Craiova

O furtună a pus la pământ mai mulți copaci, în Craiova și Dolj. La Marlorex drumul este blocat. În Craiovița Nouă un acoperiș a fost smuls de vânt și a căzut peste mașini.

Sursa foto- facebook – Esti din Craiova daca…

În Craiova, mai multe mașini ar fi fost avariate de copaci rupți.

Sursa foto: facebook-Info Trafic Craiova si Dolj

Până acum, ISU Dolj a primit sesizări de pomi căzuți la „Malrorex, între Predesti și Valea lungului, Tunarii Vechi și Piscu Nou, între Caraula și Vartop, Pietroaia și Sarsca, salcie cazuta in Catargiu, Malrorex, pom căzut în spatele complex Ciuperca, între Vartop și Plopsor”

Revenim

 

Politica