joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

SCM Craiova participă la trei turnee amicale

Echipa de handbal feminin a Craiovei pregătește terenul pentru sezonul viitor. Chiar dacă nu vin după cea mai bună perioadă, oltencele nu au uitat că poartă tricoul unei echipe ce, nu de mult, cucerea Cupa EHF. Bogdan Burcea a hotărât deja când începe pregătirea cu Țicu și compania. Pregătirea echipei de handbal feminin va începe, pe data de 15 iulie, cu un cantonament centralizat în Grecia, în localitatea Drama.
Echipa va reveni în ţară pe data de 23 iulie şi va susţine o serie de turnee amicale. Primul va fi cel de la  Râmnicu Vâlcea, în perioada 3, 4 august 2019. După ce vor face încălzirea în zona campioanei României, Craiova revine în Bănie, unde se va desfășura Cupa Craiova, în perioada  9-11 august 2019. Craiovencele le vor avea adversare pe handbalistele de la Gloria Bistriţa, Corona Braşov şi CSM Slatina. În ultima fază, pentru debutul campionatului, SCM se va pregăti la Zalău, într-un turneu ce se va desfășura între 15 și 17 august.
Miercuri, 19 iunie, Federaţia Română de Handbal va stabili programul pentru sezonul 2019/2020 din Liga Florilor. Sistemul competițional va rămâne neschimbat. Formațiile clasate pe locurile 13 și 14 vor retrograda în Divizia  A, iar ocupantele locurilor 11 şi 12 vor participa la barajul pentru promovare/retrogradare alături de ocupantele locurilor 3 şi 4 de la turneul final al celui de-al doilea eșalon. Sezonul 2019-2020 va începe pe 31 august 2019.

Politica