sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Boza, managerul CEO, venit de peste 300 mii lei într-un an

Sorinel Gheorghe Boza, managerul Complexului Energetic Oltenia (CEO), a realizat anul trecut un venit de peste 300 mii lei. Managerul companiei de stat care se confruntă cu probleme financiare şi-a cumpărat recent un apartament în Constanţa.

Sorinel Gheorghe Boza şi-a depus, în urmă cu câteva zile, declaraţia de avere, scriu jurnaliştii de la Adevărul, care arată că, şeful companiei a realizat anul trecut un venit de 335.048 de lei, ceea ce înseamnă că a încasat lunar un salariu de 28.000 de lei.

Potrivit acestora, managerul CEO şi-a achiziţionat în acest an un apartament în Constanţa în suprafaţă de 78 metri pătraţi prin credit în valoare de 320.000 de lei, el deţinând şi o casă în Medgidia de 288 metri pătraţi, precum şi un apartament în aceeaşi localitate. Sorinel Gheorghe Boza şi-a mai achiziţionat în sistem leasing un autoturism Audi, mai informează jurnaliştii de la Adevărul.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Aceştia concluzionează că, în ultimii ani, CEO s-a confruntat cu probleme financiare grave ca urmare a preţului ridicat al certificatelor de carbon şi a înregistrat anul trecut pierderi de 1,1 miliarde lei.

Politica