sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

România s-a calificat în finala Silver League

Echipa națională de volei masculin a României a câștigar fără probleme Grupa B și s-a calificat în finala Silver League, acolo unde va da piept cu Grecia, câștigătoarea Grupei A. Tricolorii nu au avut emoții, ba chiar au fost deja calificați cu o etapă înainte de încheierea meciurilor.
România a obținut un punctaj maxim în Grupa B, 18 puncte, în timp ce Grecia s-a calificat la limită, cu 15 puncte. Austria a obținut același număr de puncte, doar că grecii au stat mai bine la seturi câștigate.
Finala se va decide în dublă manșă. România se va duela cu Grecia pe 26 iunie și pe 30 iunie. Învingătoarea va juca anul viitor în Golden League. Tricolorii au un moral excelent, iar Laurențiu Lică mizează pe susținerea suporterilor români. Voleibalistul speră ca fanii din Craiova sau București să meargă să susțină echipa națională.
„Cu siguranță vom aborda finala cu gândul la victorie. Vom juca meciul decisiv acasă, așa că sper că vor veni mulți suporteri de la Craiova sau București să ne încurajeze la Alexandria. Grecia este o echipă mult mai dificilă decât Danemarca, dar cu ajutorul fanilor și printr-o mobilizare perfectă a noastră vom putea învinge”, a declarat Laurențiu Lică, potrivit doarvolei.ro.
Rezultatele românilorîn Grupa B:
25 mai, Azerbaidjan – România 1-3
29 mai, România – Danemarca 3-0
01 iunie, România– Georgia 3-0
08 iunie, România – Azerbaidjan 3-1
12 iunie, Danemarca – România 0-3
15 iunie, Georgia – România 0-3

Clasament final – Grupa B:
1. România – 18 puncte
2. Danemarca – 12 puncte
3. Azerbaijan – 6 puncte
4. Georgia – 0 puncte

Clasament final – Grupa A:
1. Grecia – 15 puncte
2. Austria – 15 puncte
3. Ungaria – 3 puncte
4. Bosnia – 3 puncte

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica