vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Bărbat în genunchi pe lângă poliţiştii locali

Poliția Locală a transmis un punct de vedere cu privire la imaginile surprinse în centrul Craiovei: „Un cersetor , de 56 ani, ce era destul de recalcitrant cu persoanele ce refuzau sa-i dea bani. La vederea patrulei s-a pus jos si mergea asa cum este filmat. A stat patrula langa el pana a venit echipajul auto. A fost luat la sectie si sanctionat. Au actionat exact cum trebuia”.

….

Update/ Un cititor ne-a scris pe pagina de facebook ca cei doi polițiști locali surprinși în imagini ar fi așteptat ca bărbatul să fie preluat de colegii lor: „Pe omul il stiu de ce putin 10 ani . Cum altii se fac orbi sau sau nu au un picior si cersesc …. el merge in patru labe …”

Policlinica Buna Vestire Craiova

…………..

Un bărbat care mergea în genunchi în centrul istoric al Craiovei a fost ignorat de doi poliţişti locali care au trecut prin zonă. În loc să îl întrebe pe om dacă are nevoie de ajutor, ori chiar să sune la Ambulanţă cei doi poliţişti şi-au văzut de treabă ca şi cum omul nu s-ar fi aflat acolo.

Imagini cu momentul ignoranţei poliţiştilor locali au fost publicate pe facebook şi youtube.

Scene incredibile astazi în centrul istoric al satului. Politia de Împins Aerul patrulează indiferenta pe lângă un amărât care merge în patru labe.
Salariul unui astfel de impingator de aer este mai mare decât al unui polițist de la mascați. Craiova, România, 2019. Politia Politica în slujba primarului”, se arată la postarea publicată pe pagina Craiova Cetatea Banilor Las Vegasul României.

sursa foto si video Craiova Cetatea Banilor Las Vegasul României

Politica