vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

A tras cu pistolul spre un polițist și un jandarm

Un tânăr de 28 de ani, din oraşul Rovinari, Gorj, a tras de două ori cu un pistol cu bile spre un poliţist şi un jandarm. S-a întâmplat sâmbătă, pe Drumul European 79, în localitatea Drăguţeşti, după ce oamenii legii i-au cerut şoferului să se legitimeze, conform MEDIAFAX.
El a fost dus la audieri, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu.
Potrivit prim-procurorului Camelia Caragea, bărbatul de 28 de ani este acuzat că, sâmbătă dimineaţa, în jurul orei 04.00, ar fi făcut uz de un pistol cu bile, în localitatea Drăguţeşti, arată sursa citată.
„Au fost sesizaţi poliţiştii de către o persoană că, pe Drumul European de la Drăguţeşti, există o persoană care vomita în mijlocul drumului şi care s-a urcat într-o maşină.

Urmare a apelului, un poliţist şi un jandarm s-au deplasat în acel loc, persoanei respective i s-au solicitat documentele. Acesta a refuzat şi s-a adresat ameninţător faţă de ei şi a scos un pistol. Nu şi-au dat seama nici poliţistul, nici jandarmul că este un pistol cu bile, au fugit, a tras în ei, nu i-a nimerit, prima impresie a fost că este o armă de foc. Deşi au scos armele, nu au tras. Când şi-au dat seama că este un pistol cu bile, l-au imobilizat şi nu li s-au produs leziuni traumatice, nu au fost loviţi”, a spus prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu.
El este acuzat de ultraj și urmează a fi reținut de polițiști.

Politica