sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Pandurii Tg. Jiu atacă promovarea de pe noul stadion

Noul stadion din Tg. Jiu va fi gata în această vară, iar din sezonul viitor va găzdui meciuri în care Pandurii va da piept cu echipe de tradiție ale fotbalului românesc. Chiar dacă au avut probleme cu plata unor datorii mai vechi, gorjenii nu vor avea probleme cu plata chiriei pentru noua arenă. Primăria este membru asociat al clubulu, iar dacă vor exista taxe, acestea vor fi mici.

Felul în care este gestionat stadionul din Craiova l-a inspirat pe primarul din Tg Jiu, care va da prioritate echipei locale și va cere bani buni pentru orice eveniment organizat pe stadion: „La Craiova este o regulă de acest gen, din ce am înțeles de la domnul Tătaru care s-a informat, dar va merge și la Craiova să vadă cum funcționează lucrurile din acest punct de vedere. La Craiova se plătesc 10.000 de euro pentru fiecare eveniment sau 10% din încasări, dar nu mai puțin de 10.000 de euro. Nu putem compara arena din Tg. Jiu ca și capacitate, și nici măcar dacă ne raportăm la populația de aici și cea din Craiova nu ne putem compara, dar trebuie să avem aceeași modalitate de abordare a problemei”, a spus primarul Marcel Romanescu, potrivit pandurul.ro.

Pandurii va avea viață grea în sezonul viitor, chiar dacă va juca pe noul stadion. Echipe de tradiție precum U Cluj, Petrolul Ploiești , Rapid București, FC Argeș, UTA Arad sau Farul Constanța vor avea obiectiv promovarea. Pe lângă aceste echipe, sunt și cele din Timișoara, Ripensia și ASU Poli, dar și formațiile proaspăt retrogradate, Dunărea Călărași și Condordia Chiajna, care vor vrea să revină în primul eșalon.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Trupa din Tg. Jiu și-a pierdut și un fostbalist de bază. Tudoran a plecat la Rapid și poate fi chiar cel ce le va pune probleme seriose gorjenilor în ediția de campionat 2019/2020 a Ligii secunde.

Politica