joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

UPDATE/Maşini noi de Poliţie, facute praf în Balş. Poliţistul vinovat, amendat

Poliţiştii olteni au stabilit, în urma cercetărilor, faptul că maşinile conduse de colegii lor din Mehedinţi nu aveau semnalele acustice şi luminoase pornite înainte de producerea accidentului din Balş. Şoferul vinovat, poliţist la IPJ Mehedinţi, a fost amendat şi probabil va trebui să şi plătească o parte din cheltuielile cu reparaţia autospecialelor.

IPJ Mehedinţi a deschis o anchetă administrativă cu privire la incident.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

Policlinica Buna Vestire Craiova

Trei maşini noi de Poliţie  au fost serios avariate în urma unui accident rutier care a avut loc, vineri, pe DN 65, în oraşul Balş. Autoturismele doar ce fuseseră ridicate de la fabrica din Mioveni şi urmau să ajungă în Mehedinţi. În Balş, trei dintre poliţiştii care conduceau autospecialele şi-au pierdut probabil răbdarea şi au încercat să depăşească o maşinile care se aflau în coloană de aproximativ un kilometru. Ce-i drept, aveau semnalele acustice şi luminoase pornite. Nu au mai apucat să depăşească, lovindu-se, după ce şoferul primeia dintre ele a pus frână.

În jurul orei 13.45, pe raza oraşului Balş, a avut loc un eveniment rutier în care au fost implicate trei autospeciale de poliţie care se deplasau cu semnalele acustice şi luminoase în funcţiune. În urma evenimentului rutier, care s-a produs pe fondul nepăstrării unei distanţe corespunzătoare în mers, au rezultat doar pagube materiale. Cele trei autospeciale aparţin Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mehedinţi”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu. 

În total, cinci maşini au fost luate din fabrica Mioveni şi urmau să ajungă la IPJ Mehedinţi. Cele trei avariate vor ajunge în service.

Politica