joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

SCM Craiova începe campionatul la sfârșitul lunii august

Federația Română de Handbal (FRH) a stabilit programul competițional pentru sezonul 2019/2020. Competiția va începe pe data de 31 august 2019, iar sistemul rămâne același. Echipele clasate pe locurile 13 și 14 vor retrograda în Divizia  A, iar locurile 11 şi 12 vor participa la barajul pentru promovare/retrogradare alături de ocupantele locurilor 3 şi 4 de la turneul final  din cel de-al doilea eșalon.

Ultima etapă a anului se va juca la mijlocul lunii noiembrie. Campionatul se va întrerupe pentru participarea echipei naționale de handbal feminin la Campionatul Mondial din Japonia, turneu final la care s-a calificat și Serbia, echipa pentru care evoluează Zelijk Nikolic.

Handbalista Craiovei s-a calificat alături de reprezentativa țării sale la Mondialul din Japonia, după ce au obținut rezultate mai bune în fața Poloniei, în meciurile disputate tur-retur. În prima întâlnire, Serbia s-a impus cu scorul de 33-19, fapt ce a făcut returul destul de greu de abordat pentru poloneze care au câștigat, 30-27, dar în zadar.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica