vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Gorj: Trei tineri, prinşi de poliţişti după ce au spart o casă de pariuri

Trei tineri din judeţul Hunedoara au fost prinşi de poliţişti după ce au spart o casă de pariuri din municipiul Târgu-Jiu, de unde au furat 16.000 de lei, scrie Agerpes.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj, Miruna Prejbeanu, incidentul a avut loc în noaptea de miercuri spre joi, în jurul orei 2,00.

„În cursul nopţii, în jurul orei 2,00 trei tineri de 26, 27 şi 34 de ani, din municipiul Petroşani, judeţul Hunedoara, au pătruns în sediul unei case de pariuri, de pe strada 1 Decembrie 1918 , din Târgu-Jiu, de unde au sustras 16.000 lei. Aceştia au fost prinşi de poliţişti la scurt timp după comiterea faptei şi conduşi la sediul poliţiei pentru continuarea cercetărilor şi luarea măsurilor legale”, a precizat Miruna Prejbeanu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

După comiterea jafului, cei trei tineri au încercat să fugă cu autoturismul cu care au venit, iar când au observat că poliţiştii sunt pe urmele lor au coborât din maşină. Aceleaşi surse susţin că autorii au aruncat banii sub un autoturism.

Întreaga sumă a fost recuperată.

Tinerii au furat şi sistemul video de supraveghere a casei de pariuri. În autoturism au fost găsite mănuşi şi cagule.

Politica