joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Shhaideh nu recunoaște acuzațiile în dosarul „Belina”

Fostul vicepremier Sevil Shhaideh – trimisă în judecată de DNA pentru abuz în serviciu cu consecințe deosebit de grave în dosarul „Belina” – a spus, marți, la termenul de judecată de la Tribunalul București, că nu recunoaște acuzațiile și că nu înțelege ce fapte a săvârșit. Instanța a stabilit un nou termen abia în 10 septembrie, potrivit Hotnews.

La termenul de marți al dosarului „Belina”, judecat la Tribunalul București, a fost prezent și Adrian Ionuț Gâdea, fost președinte al Consiliului Județean Teleorman, el fiind întrebat dacă recunoaște acuzațiile în acest dosar, scrie Mediafax. „Consider că nu am făcut nimic”, a spus Adrian Gâdea.

Nici fostul vicepremier Sevil Shhaideh nu a recunoscut acuzațiile.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Cu toată stima, vă rog să îmi permiteți, eu nici până astăzi, după ce am citit, am discutat cu doamne avocat, nu înțeleg ce faptă am săvârșit. Nu recunosc”, a declarat Sevil Shhaideh.

În cazul în care inculpații recunosc acuzațiile, ei pot beneficia de reducerea pedepsei, în cadrul unei proceduri simplificate de judecată.

Toți inculpații au contestat probele, iar instanța a stabilit un nou termen de judecată pentru 10 septembrie, când urmează să dea declarații în fața judecătorilor Adrian Ionuț Gâdea, fost președinte al Consiliului Județean Teleorman.

Dosarul a fost până acum în procedura de cameră preliminară.

În aprilie 2018, procurorii DNA au schimbat încadrarea juridică pentru Sevil Shhaideh în dosarul Belina, ea fiind urmărită penal pentru abuz în serviciu cu consecințe deosebit de grave. La data presupuselor fapte, ea era secretar de stat în Ministerul Dezvoltării.

Politica