joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Beat, a intrat cu maşina în pompa de benzină

Un tânăr de 20 ani, din Vînju Mare, a reuşit performanţa de a intra cu maşina într-o pompă de alimentare cu carburant dintr-o staţie peco, în timp ce încerca să parcheze. Tânărul era beat şi nici nu avea permis de conducere.

Incidentul a avut loc în noaptea de duminică spre luni, într-o stație peco situată pe strada Calea Severinului, din orașul Vînju Mare. Un bărbat de 75 ani, care a văzut ce s-a întâmplat, a sunat la Poliţie.
„La fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție, iar în urma verificărilor efectuate s-a stabilit că în data respectivă, în jurul orei 01.50, un tânăr de 19 ani, din mun. Drobeta Turnu Severin, jud. Mehedinți, a condus un autoturism pe strada respectivă după care a intrat în stația peco.
Ulterior, acesta i-a încredințat autovehiculul unui alt bărbat de 20 ani, din orașul Vânju Mare, pasager în mașină, fără ca acesta să dețină permis de conducere, iar în încercarea de a parca autoturismul, a acroșat cu partea stângă spate una dintre pompele de alimentare cu carburant, rezultând avarierea acesteia cât și a autovehiculului.
Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, iar în cazul bărbatului de 20 ani, acesta a indicat o valoarea de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul de Urgență din mun. Drobeta Turnu Severin, pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, arată Poliţia Mehedinţi.
Cei doi tineri sunt acum cercetaţi penal.

„Un biciclist băut s-a autoaccidentat”

Policlinica Buna Vestire Craiova

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Mehedinţi arată că acesta nu este singurul accident care a avut drept cauză consumul de alcool, în ultimele zile. Duminică seara, polițiștii Secției de Poliție Rurală Șimian au fost sesizați prin 112, de un participant la trafic, despre faptul că în satul Dudașu, comuna Șimian, județul Mehedinți, la intersecția DC 11 cu Centura ocolitoare a municipiului Dr. Tr. Severin, un biciclist s-a dezechilibrat și a căzut pe carosabil.
„La fața locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Biroului Rutier al Poliţiei municipiului Drobeta Turnu Severin, iar în urma verificărilor efectuate au constatat că un bărbat de 45 ani, din municipiu, fiind sub influența alcoolului, în timp ce conducea o bicicletă pe DC 11, în apropierea intersecției cu C.D.T.S., din satul Dudașu, comuna Șimian s-a dezechilibrat și a căzut pe partea carosabilă”, potrivit IPJ Mehedinţi.
Biciclistul a fost rănit uşor şi a fost transportat cu ambulanța la Spitalul Județean de Urgență Drobeta Turnu Severin pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest. Rezultatul: 1,12 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Şi în acest caz s-a întocmit un dosar de cercetare penală.

Politica