miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Peste 150 de copii, la Cupa Verii 2019, la karate fudokan shotokan

Peste 150 de copii practicanti ai disciplinei karate fudokan shotokan s-au luptat pentru un loc pe podium la Cupa Verii 2019, organizata de Clubul Sportiv Washi, cu sprijinul Grupului CEZ in Romania

Copii cu varste cuprinse intre 4 si 13 ani, sportivi legitimati la Clubul Sportiv Washi si Azato Dojo din Craiova, Clubul Copiilor Gaesti, Clubul Sportiv Arashi Targu Jiu, Palatul Copiilor Ploiesti, Clubul Sportiv de karate traditional Hasu Ploiesti, Clubul Hasu Mizil si Clubul Breaza, s-au reunit sambata, 08 iunie, la editia 2019 a Cupei Verii organizata de Clubul Sportiv Washi, cu sprijinul partenerului traditional Grupul CEZ in Romania.

Cupa Verii a devenit un eveniment de traditie pentru iubitorii disciplinei karate fudokan shotokan, prilej cu care concurentii isi masoara abilitatile in fiecare an, intr-o etapa pregatitoare urmatoarelor competitii nationale si internationale.

Policlinica Buna Vestire Craiova

157 de copii au concurat pentru titlul de campion la cele trei probe de concurs, kihon, kata si kumite. Impartiti in 26 de categorii, copiii au concurat pentru unul dintre cele 52 de premii puse in joc.

Participarea la competitia organizata la Centrul Multifunctional Craiova, de catre Clubul Sportiv Washi din Craiova in colaborare cu Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Dolj, cu sprijinul Grupului CEZ in Romania, a intrat in rutina iubitorilor de karate fudokan shotokan care participa la fiecare editie.

Grupul CEZ in Romania ramane partenerul traditional al actiunilor sportive care modeleaza dezvoltarea celor mai mici reprezentanti ai comunitatii locale si care promoveaza un stil de viata sanatos.

Directia Comunicare si Marketing

CEZ Romania

Politica