joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Marea curățenie! Oamenii din jurul lui Rotaru confirmă plecările de la echipă!

Sorin Cârțu și Gică Craioveanu au anunțat despărțirea de o serie de jucători în pauza dintre sezoane.

La reunirea echipei de pe 10 iunie nu vor participa câțiva jucători, de care clubul încearcă să se despartă. Aceștia sunt: Stăncioiu, Răzvan Popa, Donkor, Gardoș, Dimitrov, Bic, Nuno Rocha, Burlacu, Mezza Colli și Andrei Cristea.
Fapt confirmat de președintele Sorin Cârțu la digisport: „Renunţăm la jucători la care am avut speranţe pentru sezonul care a trecut şi ne-au dezamăgit. E normal să încercăm în altă parte. Sunt discuţii de despărţire amiabilă, dar o să dureze. Oricum, când ne strângem, la reunire, ei nu o să facă parte din lotul nostru, nu mai sunt în vederile noastre”.
Directorul de imagine, Gică Craioveanu, a spus pentru ProX: „E lista făcută cu jucătorii împrumutaţi sau care pleacă. Primul cred că e Donkor. După o să mai fie şi alte nume. Dar ca şi vânzare singurul jucător care ar pleca de la Craiova ar fi Bancu. Eu zic că şi-a făcut datoria faţă de echipă, de club, a fost un jucător foarte important, printre cei mai importanţi ai Craiovei, şi pentru el ar fi un pas înainte în cariera lui. Eu aş vrea să rămână toată viaţa la Craiova, e un jucător uriaş, îmi place enorm de Bancone. Eu îl văd în liga spaniolă. Mie Italia mi se pare o ligă dificilă. Eu văd Spania, Germania, un fotbal box-to-box, dus-întors. Un fotbal ofensiv unde se marchează foarte multe goluri şi acolo l-aş vedea pe Bancone”.
Se vor întoarce după împrumuturi Mihai Roman și copiii Vlădoiu și Borța. A fost adus și albanezul Kamer Qaka.

Politica