joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

VIDEO/Prinşi când ridicau colete cu droguri

Trei bărbaţi au fost prinşi, în Caracal, în timp ce ridicau două colete cu droguri. Unul dintre ei, în vârstă de 27 ani, din Caransebeş, era urmărit naţional şi internaţional pentru trafic de droguri.

Bărbatul urmărit a fost prins în flagrant, alături de ceilalţi doi, cu vârsta de 22, respectiv 65 ani, în urma unei acţiuni desfăşurate de polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Olt, sub coordonarea procurorilor DIICOT – Structura Centrală. 

Potrivit unui comunicat remis de IPJ Olt, în interiorul autoturismului folosit pentru a ridica cele două colete au fost descoperite 17 pliculețe din material plastic transparent ce conțineau fragmente vegetale uscate de culoare verde, cinci pachețele ce conțineau rezină de cannabis, o țigaretă confecționată artizanal ce conținea fragmente vegetale uscate de culoare verde, cinci telefoane mobile și un cântar electronic.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Totodată, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Olt au efectuat trei percheziții domiciliare pe raza municipiului Caracal, în urma cărora a fost ridicat un plic din material plastic transparent ce conținea material vegetal uscat de culoare verde oliv.

Cei trei bărbaţi au fost predaţi Direcţiei de Combatere a Criminalității Organizate. Bărbatul din Caransebeş a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind cercetat pentru trafic internațional de droguri.

Din verificările efectuate, a reieșit faptul că bărbatul, de 27 de ani, din municipiul Caransebeș, județul Caraș-Severin, surprins în flagrant delict, este urmărit național și internațional, pentru infracțiuni la regimul stupefiantelor. Persoanele depistate în cadrul acțiunii au fost escortate de către polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Olt, fiind predate Direcției de Combatere a Criminalității Organizate”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu.

Acesta a fost arestat preventiv.

Politica