vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Transalpina a fost redeschisă circulaţiei rutiere

Transalpina a fost redeschisă circulaţiei rutiere pe sectorul Rânca – Obârşia Lotrului începând de marţi, înformează CNAIR. Decizia deschiderii circulaţiei a fost luată în urma verificării stării drumul de către o comisie mixtă formată din reprezentanţii DRDP Craiova, SDN Târgu-Jiu, SDN Vâlcea, IPJ Gorj şi IPJ Vâlcea.

Astfel, pe DN 67 C, Rânca – Obârşia Lotrului, circulaţia va fi deschisă doar pentru autovehiculele cu masa maximă totală autorizată de 7,5 tone în intervalul orar 08:00-20:00, cu o viteză maximă de 30 km/ora.

Circulaţia va fi deschisă până la data de 15 octombrie, dar în funcţie de condiţiile meteo CNAIR poate restricţiona sau prelungi termenul de închidere a circulaţiei.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Drumarii din Târgu-Jiu au propus redeschiderea celui mai spectaculos drum din România, DN 67C – Transalpina. Transalpina va putea fi traversată cu maşina, numai în timpul zilei şi cu restricţii de viteză, transmite Mediafax.

Reprezentanţii Secţiei Drumuri Naţionale Târgu-Jiu au propus, marţi dimineaţa, redeschiderea circulaţiei rutiere pe DN 67C, care leagă judeţele Alba, Vâlcea, Hunedoara şi Gorj pe traseul montan, după ce o comisie a verificat drumul.

Accesul maşinilor va fi permis numai pe timpul zilei, între orele 08.00-20.00.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj, şi în acest an se menţine restricţia de 30 de kilometri la oră, precum şi cea prin care se interzice accesul pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone.

Politica