miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

69, la munte. Cursuri de perfecţionare, plătite de Primărie cu aproape 157.000 lei

69 de angajaţi ai Primăriei Craiova, dintre care trei aleşi locali, vor pleca la munte, la cursuri de perfecţionare. Pentru aceasta, Primăria este pregătită să plătească aproape 157 .000 lei.

Municipalitatea craioveană a lansat procedura de achiziţie pentru servicii de formare profesională, iar ofertele pot fi depuse până la finele acestei săptămâni.

Se doreşte pregătirea a 69 de persoane din Primărie, între care trei aleși locali, 23 de persoane cu funcții de conducere și 43 de persoane din rândul celor de execuție în management. Şi nu oriunde, ci într-o staţiune montană situată la maxim 300 de kilometri de Craiova.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Perfecţionarea ar urma să se realizeze în trei etape care se vor derula „succesiv, în perioada iunie-iulie, trei sesiuni de formare profesională(…) cu o durată de cinci zile pentru cele patru domenii menționate. (…) Numărul total de ore formare/curs este de 30, iar numărul maxim de ore/zi/curs este de 6 ore. Se vor asigura 5 nopți de cazare cu pensiune completă și decontarea chetuielilor de transport dus-întors”, după cum se precizează în caietul de sarcini al achiziţiei, publicat pe site-ul Primăriei Craiova.

Cei care sunt interesaţi să pregătească profesional angajaţii primăriei trebuie să prezinte două opţiuni de locaţii, hoteluri de minimum trei stele, municipalitatea urmând să decidă care se ridică la aşteptări.

Cursurile vor fi: „Auditor intern”, „Managementul riscurilor”, „Management în administrația publică locală” și „Tranziția la SR EN ISO 9001:2015”, prin Proiectul „Standarde și Instrumente în Implementarea Managementului Calității Administrative la nivelul Primăriei Municipiului Craiova”, finanțat în cadrul POCA 2014-2020, conform unui contract încheiat anul trecut, în luna iunie, între Ministerul Dezvoltării Regionale și Primăria Craiova.

Valoarea estimată de către reprezentanții Primăriei Craiova este de 156.997 de lei.

Anul trecut, jurnaliştii i-au propus primarului Mihail Genoiu să gândească organizarea acestor cursuri în zone din Oltenia, pentru a sprijini mediul de afaceri din regiune. Rămâne de văzut în ce staţiune vor pleca cele 69 de persoane care urmează a se “perfecţiona”.

 

Politica